Centru de Afaceri "Bursa Moldovei"

Inspirat ca tine!

Un centru de afaceri inspira la crestere si performanta pentru ca adauga de la inceput plus valoare afacerii tale, pune una langa alta ideile bune, conecteaza oameni si transforma relatii in parteneriate de succes.

Spatiile de birouri in centrele de afaceri se calibreaza pe specificul serviciilor tale si sunt flexibile in amenajare astfel incat sa reflecte optim spiritul businessul tau. Biroul se transforma astfel in imagine si personalizeaza ideea ta de succes! Alegerea inspirata a unui spatiu de birouri este o investitie in afacerea si echipa ta de lucru!

Centru de Afaceri Bursa Moldovei combina beneficiul unei locatii excelente- intre obiective strategice iesene si arterele principale de circulatie, Noul Palat de Justitie- Biserica Barboi- Hala Centrala, originalitatea unei arhitecturi exterioare indraznete, confortul si eleganta amenajarilor interioare si dotarilor, calitatea si utilitatea serviciilor complete si integrate de management al cladirii, pentru a oferi mediului de afaceri iesean un nou punct de referinta in piata spatiilor de birouri.

I.Detalii tehnice cladire

Imobilul este structurat pe 5 nivele, (D+P+3E), dispus pe 2 tronsoane cu fatade orientate in principal spre Nord - Est si Nord - Vest si beneficiaza de 3 cai de acces. Circulatia intre nivele este asigurata de lift ultramodern. In demisolul cladirii exista amenajata o parcare privata cu acces direct prin intermediul liftului, dar si prin casa scarii.

Pentru rezistenta, design, lumina naturala si siguranta, invelisul exterior al cladirii este realizat din perete cortina Schuco superisolation cu sticla Saint Gobain tripan securit si antiefractie pentru siguranta in exploatare, sisteme de prima clasa oferita de producatori internationali de top.

Eleganta spatiilor de primire si de circulatie este data de pardoselile suprainalte din granit si de corpurile de iluminat cu LED de tehnologie moderna. Confortul termic este asigurat de ventiloconvertoare de tavan cuplate la sistemul de racire al cladirii (chiller) si sistemul de incalzire (centrala termica).

Pentru linistea dumneavoastra, cladirea dispune de sisteme de supraveghere perimetrala si interioara, sistem antiefractie, sistem control acces cu interfon, bariera acces auto in parcarea de la demisol si sisteme anti-incendiu. Cladirea dispune de sistemul BMS(buiding management sistem) gandit pentru controlul climatizarii centrale, optimizarea consumului cu ajutorul diverselor scenarii de climatizare, contorizarea electrica si a climatizarii fiecarui spatiu individual. Pentru confortul dumneavoastra, sistemul permite control si prin smartphone. Ca element de securitate suplimentar, cladirea dispune de grupelectrogenerator cuplat pe circuitele de siguranta ale cladirii si cailor de evacuare.

Conectarea la internet si telefonie se realizeaza facil, cladirea dispune de un sistem de retea date - voce cat.6 conectata la rack central. Orice furnizor de internet dispune de calea de acces la rack-ul central. Spatiile de birouri inca pot fi personalizate dupa dorinta dumneavoastra (culoarea varului, mici compartimentari).

II.Suprafete cladire

Cladirea de birouri are o suprafata totala de 3600 mp dispusa astfel:

-Demisol- 690 mp, parcare si spatii tehnice

-Parter-660 mp, spatii de birouri, terase, receptie si hol primire, chicineta comuna, grupuri sanitare si grup sanitar destinat persoanelor cu handicap

-Etaj 1-745 mp, spatii de birouri, 2 terase comune pentru pauze si relaxare, chicineta comuna, grupuri sanitare

-Etaj 2- 745 mp spatii de birouri, 2 terase, chicineta comuna, spatii tehnice, grupuri sanitare

-Etaj 3- 745 mp spatii de birouri, 2 terase, chicineta comuna, grupuri sanitare si sala de conferinte- 85 mp pentru uzul tuturor firmelor din complex, dotata cu sisteme de ventilatie, videoproiector, sistem sonorizare si scaune.

Suprafetele birourilor variaza intre 20 si 75 mp, cu posibilitati de contopire a spatiilor si flexibilitate in amenajare.

-Terasa circulabila

III.Dotari birouri

La interior, continua calitatea: tamplarie din aluminiu Schuco cu geam antiefractie sablat, tavane false fonoizolate, iluminat LED , mocheta de trafic intens, finisaje premium pentru un mediu de lucru confortabil si performant.

Ca bonus, pentru fiecare firma care angajeaza noi oameni se pune la dispozitie un calculator si o imprimanta pentru fiecare angajat nou.

IV.Servicii

Centru de afaceri dispune de servicii complete de administrare- receptie, paza, curatenie, acces control, acces sala de conferinta echipata, cu o capacitate de 50 de locuri.


Actualizata la: 26 Septembrie 2017
Cod oferta: FD18555

 • Tip: Spatiu de birou
 • Pret: EUR 10
 • Zona: Centru
 • Etaj: /3
 • Suprafata utila: 2900mp
 • Nr. compartimente: 40
 •    
Gabriela Iftimie
 • Nume: Gabriela Iftimie
 • Functie: Consultant Imobiliar
  Departament: Vânzări / Comercial
  Sediu: Păcurari
 • Telefon:0743.22.22.45
 • Email: